HR-Manager

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van talent en een positieve werkcultuur? Word jij enthousiast van een het spelen van een cruciale rol in het vormgeven van personeelsbeleid, het aantrekken van top-talent en het bevorderen van een werkomgeving waardoor medewerkers zich kunnen excelleren in hun vakgebied? Word dan HR-Manager in onze dynamische, inspirerende en ambitieuze organisatie.

Standplaats

Utrecht

Opleidingsniveau

HBO, WO

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van talent en het creëren van een positieve werkcultuur? Word jij enthousiast van het spelen van een cruciale rol in het vormgeven van personeelsbeleid, het aantrekken van toptalent en het bevorderen van een werkomgeving waardoor medewerkers zich kunnen excelleren in hun vakgebied? Word dan HR-Manager in onze dynamische, inspirerende en ambitieuze organisatie.

Het HR-team is de spil binnen RYSE. Zij zorgen ervoor dat onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen, zich ondersteund voelen op alle HR-gerelateerde vraagstukken en daardoor kunnen excelleren in hun vakgebied.

Als HR-Manager ben je meewerkend voorman/-vrouw en samen met de HR-Adviseur verantwoordelijk voor de strategische en operationele vraagstukken, die dagelijks aan de orde zijn binnen de business units.

Wat ga je doen

Als HR-Manager adviseer je het management over de te volgen HR-strategie. Je ziet proactief welke HR-initiatieven er opgepakt dienen te worden en je kunt concrete resultaten boeken om de organisatie te helpen excelleren.

Wij leiden onze eigen mensen op, met onder andere interne opleidingstrajecten. Dit gebeurt middels het Young Talent Program en Professional Development Program en jij kan jouw kennis en expertise inzetten voor de optimalisatie hiervan.

Jij hebt een professionele kijk op alle HR-processen, zoals performance management, werving en selectie of zelfsturende teams en je voelt aan wat past bij RYSE. Best practices die je meeneemt uit je eerdere HR-ervaring zijn hierbij natuurlijk waardevol!

Uitdagend aan deze functie is dat je door jouw energieke inbreng, meebouwt aan een ontwikkelingsgericht HR-team.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Door te adviseren en inspireren daag je directie en management proactief uit op HR-thema’s en denk je actief mee over ontwikkelingen van RYSE.

 • Jij koppelt de organisatiedoelstellingen aan een passende HR-strategie. Deze HR-strategie vertaal je naar een concrete HR-agenda. Samen met de HR-Adviseur zorg je ervoor dat het HR-jaarplan uitgevoerd wordt. Hierop staan onder andere het verder door ontwikkelen en structureren van een passend evaluatie- en ontwikkelprogramma (leercultuur), welke bijdraagt aan de ambities van RYSE.

 • Je zorgt voor opleidings- en trainingstrajecten en borgt de opvolging van de afspraken, die uit de evaluatiegesprekken komen.

 • Ook kun je een rol pakken in het flexibiliseren van arbeidsvoorwaarden en communicatie met OR.

Kortom, mooie uitdagingen voor iemand die hands-on aan de slag wil om strategie en operatie met elkaar te verbinden!

Wat bieden wij

Met een fijne werksfeer, een professionele werkhouding, ambitie én leuke teamactiviteiten, biedt RYSE jou een fantastische werkomgeving. Een afwisselende functie met persoonlijke en professionele groeikansen binnen een groeiende onderneming, waarin vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en samenwerken centraal staat. 

En verder:

 • Een passend salaris

 • 30 vakantiedagen (op basis van 40 uur)

 • Eindejaarsbonus

 • Certificatenregeling bij een vast dienstverband

 • Laptop en IPhone

 • Opleidingsprogramma met diverse trainingen en werksessies

 • Gezellige borrels en teamuitjes, zoals onze jaarlijkse familiedag, MVO-dag, nieuwjaarsreceptie, kerstdiner en de jaarlijkse skiRYSE.

Wat we graag van je zien

Overtuigen met de juiste argumenten en vertrouwen winnen met gevoel voor verhoudingen is jou op het lijf geschreven, vanuit een organisatie sensitieve houding. Je komt snel tot de essentie van een vraagstuk (analytisch sterk), kan dit duidelijk en gestructureerd weergeven en maakt concreet wat de impact op de business is. Je voelt je thuis in een dynamische en resultaatgerichte werkomgeving en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

En verder:

 • HBO werk- en denkniveau.

 • Minimaal vier jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

 • Uitstekende kennis, in woord en geschrift, van de Nederlandse taal.

Wie zijn wij?

Wij zijn RYSE, helden in vastgoedstrategie & advies, ontwikkeling & voorbereiding en realisatie & beheersing. Met hart en ziel werken wij voor opdrachtgevers uit alle hoeken van de vastgoedmarkt. Of dit nu in commercieel vastgoed, in de gezondheidszorg, het onderwijs of in het publiek vastgoed is. Met ca. 100 collega’s werken wij iedere dag aan toonaangevende gebouwen en gebieden.

Enthousiast?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar onze HR-afdeling, via hrm@ryse.nl. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om Marsja van Orsouw (06-54268618) te benaderen.

Met wie je veel gaat samenwerken