Projectmanager en Huisvestingsadviseur Onderwijshuisvesting

Standplaats

Utrecht

Landelijk werkveld

onderwijshuisvesting

Opleidingsniveau

HBO, WO

Wil je jouw ervaring en kennis inzetten bij een adviesbureau dat impact maakt en een bijdrage levert aan een toekomstbestendige gebouwde omgeving? Word projectmanager binnen team onderwijshuisvesting bij RYSE!

Wat ga je doen?

Als projectmanager bij RYSE heb je te maken met alle mogelijke aspecten bij het (her)ontwikkelen van nieuwe en bestaande gebouwen in verschillende fasen van het proces.

Je werkt voor diverse opdrachtgevers van het primair onderwijs tot aan universitair onderwijs aan toonaangevende projecten, zoals Langeveld Building Erasmus Universiteit Rotterdam en het QuTech gebouw van de TU Delft Campus. Onze projecten zijn uitdagend en zeer divers, variërend van nieuwbouw, renovatie, verduurzaming, herinrichting, vernieuwende werk- en onderwijsconcepten. Dit houdt o.a. in dat je projecten opstart, organiseert, de regie voert op alle processen die nodig zijn om binnen de projectkaders projectkaders tot een succesvol resultaat te komen.

Van initiatief tot en met realisatie. Dit doe je in een hecht team, waarin hard wordt gewerkt en waarbij plezier en een verbindende cultuur centraal staan. 

Jouw bijdrage:

 • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en adequaat verzamelen, bijhouden, interpreteren, rapporteren en presenteren van projectgegevens;

 • Je formuleert projectdefinities- en kaders en weet deze tot en met ingebruikname succesvol te vertalen en te borgen.

 • Je stelt plannen van aanpak op met daarin o.m. investerings- en exploitatieramingen;

 • Je werkt aan meerdere projecten en je stuurt op gecontroleerde wijze op de Grotik-beheersing en aansturing van de ontwikkeling en realisatie van projecten;

 • Je bepaalt de projectstrategie en bent verantwoordelijk voor de aanbesteding, selectie en contractering van ontwerpende en uitvoerende partijen;

 • Je geeft leiding aan het (interne) projectteam en ontwerpende en uitvoerende partijen;

 • Je helpt mee aan de verdere groei van RYSE en de Business Unit Onderwijshuisvesting (ontwikkeling van collega's, omzet, kennisontwikkeling, marketing).

Wat bieden wij?

Met een informele werksfeer, onze ambitie en professionele collega’s bieden wij jou een fijne werkomgeving. Daarnaast krijg je persoonlijke en professionele groeikansen binnen een boeiende en groeiende onderneming.

En verder:

 • Competitief salaris;

 • 30 vakantiedagen (op basis van 40 uur);

 • Eindejaarsbonus;

 • Leaseauto;

 • Flexibele werktijden;

 • Diverse trainingen en kennissessies;

 • Regelmatig gezellige borrels en teamuitjes.

Wat breng je mee?

Je vindt het leuk om in een team te functioneren en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een flexibele, klantgerichte, doortastende en proactieve houding en zet, als het nodig is en de situatie daarom vraagt, een extra stap. Je bent ondernemend, ziet en creëert kansen in de markt en levert een bijdrage aan de groei van de organisatie. Inzicht in bestuurlijke verhoudingen en processen is belangrijk.

En verder:

 • Een afgeronde opleiding in bouwkunde of vastgoed op minimaal hbo niveau;

 • Minimaal 5 jaar ervaring in het zelfstandig begeleiden en aansturen van (bouw-)projecten;

 • Een zakelijk netwerk en je bent in staat zelfstandig naar projecten te acquireren.

Wie zijn wij?

RYSE is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van ruimtelijke projecten en processen. Wij organiseren optimale woon-, werk-, leer en leefomgevingen. Dat doen wij met de belangen van vandaag en overmorgen op ons netvlies. We hebben een no-nonsense mentaliteit en gaan minimaal voor het maximaal haalbare resultaat. Wij werken met ongeveer 100 professionals aan toonaangevende projecten, zoals WTC Amsterdam, Erasmus MC, Forum Groningen en Werelderfgoedcentrum Waddenzee.

Met onze marktgerichte Business Units, verspreid over twee locaties in Nederland (Assen en Utrecht), hebben wij een mooie landelijke dekking en begeleiden wij projecten op het gebied van maatschappelijk en commercieel vastgoed.

Enthousiast?

Als je enthousiast bent over het leiden van uitdagende projecten en het bijdragen aan de groei van ons bedrijf, stuur dan je cv en motivatiebrief naar onze HR-afdeling via hrm@ryse.nl. Laura Poortvliet en Marsja van Orsouw nemen jouw sollicitatie in behandeling. Voor vragen kan je telefonisch contact met ons opnemen via 088–0215315.