Projectmanager Gebiedsontwikkeling Publiek Vastgoed

Standplaats

Utrecht

Landelijk werkveld

publiek-vastgoed

Opleidingsniveau

HBO, WO

RYSE is een integraal adviesbureau in vastgoed. We zijn actief in strategie, ontwikkeling en realisatie. Vanaf het eerste concept tot directievoering en toezicht leveren wij bijdragen aan gebiedsontwikkeling en vastgoedprojecten in Nederland. Zoek je een baan bij een adviesbureau dat impact maakt en een bijdrage levert aan een toekomstbestendige gebouwde omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou! Kom kennismaken en we verkennen of jij onze nieuwe projectmanager bij RYSE wordt.

Wat ga je doen?

Als projectmanager bij RYSE heb je te maken met alle aspecten bij het (her)ontwikkelen van gebieden en/of gebouwen. Dit doe je voor diverse opdrachtgevers van de overheid: gemeenten, provincies, musea, bibliotheken, waterschappen, rijksoverheid, etc. Als projectmanager bij RYSE houdt dat onder andere in dat je samen met je team (deel)projecten opstart, organiseert en realiseert binnen de projectkaders. Van initiatief tot en met realisatie. Hier hoort vanzelfsprekend bij dat je het plan van aanpak opstelt met grondexploitaties of investerings- en exploitatieramingen, de projectdefinities- en kaders formuleert en deze aan de opdrachtgevers presenteert. Ook zorg je voor een goede borging, voortgang en rapporteer je periodiek. Voor je projecten selecteer, contracteer en geeft in teamverband leiding aan ontwerpende en uitvoerende partijen. Dit doe je in een hecht team, waarin hard wordt gewerkt en waarbij plezier en een verbindende cultuur centraal staan. 

Bij RYSE maak je deel uit van de Business Unit Publiek Midden-Zuid. Je werkt actief mee aan de groei van RYSE. Hiervoor is het van belang dat je onze businessunits Commercieel/Onderwijs/Zorg en Publiek goed kent. Publiek is je thuisbasis, natuurlijk werk je ook samen met de andere businessunits van RYSE. Dat kan doordat je samen een integrale gebiedsontwikkeling oppakt maar ook doordat je een klus gebiedsontwikkeling voor een andere businessunit oppakt. Jouw energie en drive is leidend.

Jouw bijdrage:

 • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en adequaat verzamelen, bijhouden, interpreteren, rapporteren en presenteren van projectgegevens;

 • Je formuleert projectdefinities- en kaders en weet deze tot en met ingebruikname te borgen.

 • Je stelt plannen van aanpak op met daarin o.m. investerings- en exploitatieramingen;

 • Je werkt (mee aan) meerdere projecten en je stuurt op gecontroleerde wijze op de Grotik-beheersing en aansturing van de ontwikkeling en realisatie van projecten;

 • Je selecteert, contracteert en geeft in teamverband leiding aan ontwerpende en uitvoerende partijen;

 • Je helpt mee aan de verdere groei van RYSE en de Business Unit waar jij onderdeel van bent (omzet, kennisontwikkeling, marketing).

Wat bieden wij?

Met een informele werksfeer, onze ambitie en samen met onze professionele collega’s bieden wij jou een fijne, stimulerende werkomgeving. Er wordt in je geïnvesteerd, er is een intern programma voor je ontwikkeling met diverse trainingen en kennissessies. Ook zijn er persoonlijke en professionele groeikansen binnen onze boeiende en groeiende onderneming mogelijk.

En verder:

 • Competitief salaris;

 • 30 vakantiedagen (op basis van 40 uur);

 • Eindejaarsbonus;

 • Leaseauto, laptop en iPhone;

 • Flexibele werktijden;

 • Diverse trainingen en kennissessies;

 • Én gezellige borrels en teamuitjes.

Wat breng je mee?

Bij voorkeur heb je ervaring met het adviseren over grondexploitaties of vastgoed rekenen of je bent bereid daarin te worden opgeleid. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in je werk ondernemend en hebt overtuigingskracht. Eigenaarschap is voor jou een essentieel begrip. Je beweegt je energiek in  verschillende omgevingen, hebt gevoel voor de bestuurlijke verhoudingen en je bent resultaatgericht.

En verder:

 • Een afgeronde opleiding bij voorkeur in vastgoedeconomie of ruimtelijke ordening op minimaal hbo niveau;

 • Minimaal 5 jaar ervaring in het zelfstandig begeleiden en aansturen van gebiedsontwikkelingprojecten;

 • Een zakelijk netwerk en je bent in staat zelfstandig naar projecten te acquireren.

Wie zijn wij?

RYSE is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van ruimtelijke projecten en processen. RYSE heeft een vestiging in Assen en Utrecht. Wij organiseren optimale woon-, werk-, leer en leefomgevingen. Dat doen wij met de belangen van vandaag en overmorgen op ons netvlies.

We hebben een no-nonsens mentaliteit en gaan minimaal voor het maximaal haalbare resultaat. Wij werken met ongeveer 100 professionals aan toonaangevende projecten, zoals WTC Amsterdam, Erasmus MC, Forum Groningen, Entree Zoetermeer, Viefkwartier in Groningen en Werelderfgoedcentrum Waddenzee.

Enthousiast?

Als je enthousiast bent over het leiden van uitdagende projecten en het bijdragen aan de groei van ons bedrijf, stuur dan je cv en motivatiebrief naar onze HR-afdeling via hrm@ryse.nl. Laura Poortvliet en Marsja van Orsouw nemen jouw sollicitatie in behandeling. Voor vragen kan je telefonisch contact met ons opnemen via 088–0215315.