Albert Monkel

Strategisch adviseur

Het mooiste moment van een implementatie project is de dag waarop de medewerkers gaan verhuizen naar hun nieuwe kantooromgeving. Dan komt alles wat is voorbereid tot leven. Prachtig!

Albert Monkel

Contact informatie

Diensten

Huisvestingsadvies Projectmanagement

Werkvelden

Overheid Kantoren

Over Albert Monkel

Albert ontwerpt en implementeert nieuwe kantoorconcepten bij grote (semi)overheidsinstellingen. Tijdens de (ver)bouwperiode bereidt hij de medewerkers voor en neemt hij ze mee naar het werken in de nieuwe kantooromgeving. Als adviseur en projectmanager zet Albert zijn communicatieve vaardigheden in om ervoor te zorgen dat medewerkers de vele facetten van de nieuwe omgeving op gestructureerde en begrijpelijke wijze zich eigen kunnen maken. Hij heeft daarbij oog voor zowel ICT en facilitair gerelateerde aspecten van de nieuwbouw als voor organisatorische aspecten zoals verbetering dienstverlening, optimalisatie werkprocessen en organisatieontwikkeling. Zo is Albert de communicatieve schakel naar de organisatie en creëert daarmee draagvlak bij de medewerkers. Hij beweegt zich moeiteloos tussen de verschillende lagen van de organisatie en weet altijd de juiste belangen af te wegen, waardoor besluitvorming in het project tot een goed einde wordt gebracht.

Recente projecten zijn het stadhuis in Woerden en het boegbeeld voor Het Nieuwe Werken: het hoofdkantoor van GasTerra. Albert studeerde Bedrijfseconomie aan de Rijks Universiteit Groningen en aan de Universiteit van Barcelona.