Bart Atema

Partner

Ik werk elke dag met plezier en ambitie aan de bijzondere en uitdagende projecten die onze opdrachtgevers bij RYSE neerleggen.

Bart Atema

Contact informatie

Diensten

Procesmanagement Projectmanagement Ontwikkeling & voorbereiding Realisatie & beheersing

Werkvelden

Kantoren Overheid Sport & cultuur

Over Bart Atema

Bart werkt aan grote bouwprojecten voor (semi) overheidsinstellingen. Tijdens de initiatief-, ontwerp- en contractfase begeleidt hij opdrachtgevers. Als het gaat om uitvoering bewaakt hij planning, budget en kwaliteit. Zo is Bart de schakel tussen opdrachtgever, ontwerpende partners en uitvoerende aannemers. Hij weet zich goed te begeven in politieke en bestuurlijke situaties en weet altijd de juiste belangen af te wegen, waardoor besluitvorming in projecten tot een goed einde wordt gebracht.

Recente projecten zijn de duurzame renovatie van het stadhuis in Woerden, het Cultuurhuis in Winschoten, het nieuwe duurzame stadhuis van de gemeente Almelo, het Activiteitencentrum in Vroomshoop en de duurzame nieuwbouw van het boegbeeld voor Het Nieuwe Werken: het hoofdkantoor van GasTerra. Bart studeerde aan University of Greenwich in London en haalde daar zijn European Master of Real Estate Management (MSc).