Ellen Jansen van Galen

Huisvestingsadviseur

Ik krijg energie van mensen die van hun vak houden en betrokken zijn bij hetgeen ze doen. Door een team met deze mensen te vormen, ieder met zijn of haar eigen expertise, is de kans op een geslaagde huisvestingsopgave het grootst.

Ellen Jansen van Galen

Contact informatie

Diensten

Huisvestingsadvies

Werkvelden

Zorg Onderwijshuisvesting Sport & cultuur Kantoren

Over Ellen Jansen van Galen

Al meer dan vijftien jaar werkt Ellen als huisvestingsadviseur aan huisvestingsvraagstukken in de maatschappelijke sector. In de planontwikkeling vertaalt ze de (wijzigingen in) werkprocessen, regelgeving en financiering samen met de organisatie in een integrale aanpak van de visie, haalbaarheidstoets, programma van eisen en/ of het structuurplan. Dit, vanuit haar bouwkundige en bouwfysische achtergrond, met oog voor functionele en omgevingsfactoren van de verblijfsomgeving van mensen.

Vraagstukken met een bepaalde mate van inhoudelijke of organisatorische complexiteit liggen haar goed. Om deze reden werkt ze graag aan zorgprojecten of aan renovatieprojecten van monumentale gebouwen. Ze bijt zich op een enthousiaste, open, kordate en eerlijke manier vast in de huisvestingsvraag.