Eric Zweers

Managing Partner

Samen met onze opdrachtgevers organiseren we een gebouwde omgeving die een belangrijke bijdrage levert aan prettig werken, wonen en recreëren. En dat geeft energie, omdat je ziet waarvoor je het doet.

Eric Zweers

Contact informatie

Diensten

Projectmanagement Procesmanagement Huisvestingsadvies

Werkvelden

Onderwijshuisvesting Overheid Sport & cultuur

Over Eric Zweers

Als managing partner en mede-eigenaar van RYSE geeft Eric leiding aan de vestiging Assen.

In de afgelopen 30 jaar heeft Eric als senior proces- en projectmanager veel ervaring opgedaan in het succesvol aansturen van grootschalige en complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten en het inrichten van en leidinggeven aan projectorganisaties. Hierbij heeft hij zich gespecialiseerd in projecten met een hoge duurzaamheidsdoelstelling zoals de nieuwbouw stadhuis Almelo (BREEAM Excellent), duurzame renovatie van GasTerra in Groningen (voormalige ABN AMRO bank) en Kulturhus De Spil te Nieuwleusen (energieneutraal).

Met zijn rustige, stevige en standvastige managementstijl weet hij oplossingen door middel van inhoudelijke argumenten te presenteren. Hij maakt keuzes inzichtelijk zodat er onderbouwd een besluit genomen kan worden. Ook wanneer dit politiek sensitieve onderwerpen betreft.

Eric is kennispartner van het lectoraat Vastgoed bij de Hanzehogeschool Groningen. Zo verbindt hij de belangen van vandaag en overmorgen en worden onderwijs en onderzoek verbonden met de dagelijkse praktijk binnen de projecten van RYSE.