Evelyn van der Putte

Projectmanager

Samenwerken aan mooie projecten, daar word ik enthousiast van! Ik vind het belangrijk dat alle betrokken partijen zich gezien en gehoord voelen om gezamenlijk tot een mooi resultaat te komen.

Evelyn van der Putte

Contact informatie

Diensten

Huisvestingsadvies Strategische vastgoedplannen/IHP Procesmanagement Projectmanagement Tender- en aanbestedingsmanagement Programma van Eisen

Werkvelden

Zorgvastgoed Onderwijshuisvesting Publiek vastgoed

Over Evelyn van der Putte

Evelyn heeft haar Bachelor Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam behaald. Daarbij heeft zij de Minor+ Projectontwikkeling gevolgd. Hierbij heeft zij kennis opgedaan in concept- en projectontwikkeling en hoe om te gaan met betrokken partijen. Zo heeft zij onder andere geleerd een spin in het web te zijn en alle betrokken partijen met elkaar te laten samenwerken. Dit heeft zij niet alleen tijdens haar opleiding geleerd, maar ook tijdens haar baan bij een vastgoedbelegger. Hierbij heeft zij op zowel financieel als operationeel gebied meegewerkt aan diverse projecten waarbij huisvesting centraal stond. 

Evelyn is betrouwbaar, goed georganiseerd, resultaat- en oplossingsgericht en gaat geen uitdaging uit de weg. Daarbij is zij erg leergierig en heeft de ambitie zich verder te ontwikkelen als projectmanager binnen RYSE.