Gwendolyn Meuleman

Projectmanager

Werken aan projecten waar creatieve out-of-the-box ideeën en het financiële plaatje bij elkaar komen, daar krijg ik energie van. Door naar elkaar te luisteren en de mening van iedereen mee te laten tellen, kunnen we het verschil maken in de gebouwde omgeving.

Gwendolyn Meuleman

Contact informatie

Diensten

Haalbaarheidsstudies Gebiedsontwikkeling Projectmanagement Huisvestingsadvies

Werkvelden

Gezondheidszorg

Over Gwendolyn Meuleman

Gwendolyn heeft een bachelor Technische Planologie en een master Real Estate Studies gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Haar opleiding was breed, waardoor ze over de breedte van de ruimtelijke ontwikkeling kennis heeft opgedaan. Als toevoeging heeft haar master de nodige vastgoedkundige kennis toegevoegd. Tijdens haar master heeft ze zich verdiept in ouderenhuisvesting en de factoren die bijdragen aan het welzijn binnen de bebouwde omgeving. Daarnaast liggen haar interesses ook aan de financiële kant van de vastgoedsector.

Gwendolyn is enthousiast, leergierig, creatief en resultaatgericht. Ze houdt van samenwerken aan projecten, waar de mening van iedereen in vertegenwoordigd wordt. Complexe inhoud begrijpelijk maken voor iedereen vindt ze belangrijk om het gesprek te voeren. Zo bedenken we oplossingen voor de bebouwde omgeving waar iedereen achter staat en blij van wordt.