Joost Nijman

Senior Ontwikkelmanager

De maatschappij en de daarop anticiperende vastgoed- en bouwwereld is continue in beweging. Mijn drijfveer is om de dynamiek voor te blijven en waarde toe te voegen met een onderscheidende woon-, werk- en leefomgeving door in het vroegste stadium al na te denken over oplossingen voor haalbare en toekomstgerichte ontwikkelingen.

Joost Nijman

Contact informatie

Diensten

Strategie & advies Locatiekeuze Advies Haalbaarheidsstudies Ontwikkelstrategie Ontwikkeling & voorbereiding Ontwikkelmanagement Gebiedsontwikkeling

Werkvelden

Commercieel vastgoed Woningen Woningcorporaties

Over Joost Nijman

Joost is een senior ontwikkelmanager met 25 jaar ervaring in vastgoed- en projectontwikkeling met een focus op wonen en mixed-use projecten. Dankzij zijn ruime ervaring met zowel maatschappelijk als commercieel wonen kent hij de (markt)partijen, strategieën en doorziet hij de mogelijkheden.

Hij voelt zich in sterke mate aangetrokken tot de (integrale) ontwikkeling, de initiatief- en ontwikkelfase, conceptontwikkeling, doelgroep- en leefstijlen en studies naar locatie, ontwerp en financiële haalbaarheid. Joost is inventief, resultaatgericht en durft buiten de gebaande paden te treden. Daarbij is hij in staat om met creatieve oplossingen te komen en nieuwe concepten te implementeren, een alternatieve strategie te ontwikkelen en waarde toe te voegen aan een woon-, werk- en leefomgeving.

Met zijn nuchtere en pragmatische aanpak heeft Joost oog voor de diverse (tegenstrijdige) belangen. Hij is open, communiceert transparant op diverse niveaus, weet de afstemming met anderen te realiseren en verlegt hij op creatieve wijze accenten om samen verder te kunnen ontwikkelen.