Rogier Brieko

Projectmanager

Het is mijn passie om - samen met ons team - organisaties met een maatschappelijke relevantie en hun mensen te helpen, te versterken en te verbinden. Binnen de gezondheidszorg betekent dat voor mij zorginstellingen ondersteunen bij het het creëren van het ideale primaire proces voor het leveren van de allerbeste zorg.

Rogier Brieko

Contact informatie

Diensten

Haalbaarheidsstudies Huisvestingsadvies Procesmanagement Tender- en aanbestedingsmanagement Projectmanagement

Werkvelden

Zorg

Over Rogier Brieko

Rogier is een ervaren manager in het aansturen van vastgoedprojecten en gebiedsontwikkelingen. Door ontwikkelingen te begeleiden vanuit zowel de private als de publieke sector is hij bekend met beide werelden. Rogier is een echte verbinder. Vanuit zijn “helikopterview” weet hij de diverse belangen in een project te herkennen. Rogier heeft een positieve en rationele instelling, waarmee hij duidelijk richting geeft aan processen en projecten. Dat is zijn kracht.

Naast het uitzetten van een strategie heeft hij oog voor de sociale kant van een project. Niet alleen de harde deadlines en budgetten halen, maar ook zorgen dat de gebruikers er uiteindelijk met plezier werken en verblijven. 

Met zijn realistische, positieve en pragmatische blik en aanpak, met oog voor zowel inhoud als proces, hecht Rogier veel belang aan samenwerking en consensus en is hij in staat is om op professionele, begrijpelijke en toegankelijke wijze te communiceren met alle betrokken partijen en personen.