Wouter Jan de Pagter

Senior Projectmanager

Iedere dag mag ik samen met mijn collega’s en het team werken aan uitdagende opgaven die opdrachtgevers ons toevertrouwen. En hoe groot of klein de opgave ook is, het is mijn doel om met mijn bijdrage tot het gewenste resultaat van die opgave te komen. Dat geeft mij het plezier in mijn werk.

Wouter Jan de Pagter

Contact informatie

Diensten

Advies Duurzaamheid en circulariteit Procesmanagement Projectmanagement Tender- en aanbestedingsmanagement Omgevingsmanagement Risicomanagement en planning Programma van Eisen Second opinion Bouwmanagement

Werkvelden

Zorg Overheid Kantoren

Over Wouter Jan de Pagter

Wouter Jan heeft ruime ervaring als senior projectmanager voor het ontwikkelen en realiseren van uiteenlopende (utiliteits)projecten: van klein tot groot, renovatie tot nieuwbouw voornamelijk in het maatschappelijk vastgoed. Projecten waar hij namens de opdrachtgever vanaf de initiatiefase tot en met oplevering enthousiast en in samenwerking met de collega’s en overige projectteamleden aan werkt.

Wouter Jan is een teamspeler, die het teambelang voorop stelt om het beoogde (project)resultaat te bereiken. Hij is gewend om  te werken in het publieke domein waar politieke en publieke sensitiviteit een grote rol spelen. Het structureren en verbeteren van processen zijn hem op het lijf geschreven, waarbij hij in zijn projecten stuurt op de GROTIK beheeraspecten.