RYSE gaat de herhuisvesting van het Ronald McDonald Huis in Utrecht begeleiden

RYSE gaat de herhuisvesting van het Ronald McDonald Huis in Utrecht begeleiden.

Pieter Honing en Jos Teunissen van de Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht, en Jeroen Heintzbergen en Rogier Brieko van RYSE hebben hun samenwerking bekrachtigd met het ondertekenen van de opdrachtbrief voor de begeleiding van de herhuisvesting van het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

RYSE krijgt hiermee de opdracht om als projectmanager het ontwikkel- en realisatietraject van het Ronald McDonald Huis Utrecht te begeleiden.

Jos Teunissen, bestuurslid Huisvesting & Vastgoed bij Ronald McDonald Huis Utrecht, kijkt uit naar de samenwerking: “Het is weer een volgende belangrijke stap in het proces om te komen tot een Ronald McDonald Huis dat past in de plannen voor het nieuwe ontvangstgebied. Voor ons was de motivatie van RYSE voor ons doel en hun begrip van de invloed die vastgoed heeft op onze gasten, doorslaggevend om samen met hen aan de slag te gaan”.

Jeroen Heintzbergen, managing partner en Rogier Brieko, senior manager bij RYSE: ”Het is bijzonder dat wij binnen ons vakgebied via onze bijdrage aan dit project onze maatschappelijke meerwaarde kunnen leveren. We hebben aandacht voor wensen en ambities, en benutten kansen om een gebouw te realiseren, waarin functies samenkomen, functies elkaar versterken en waar eenieder zich thuis voelt. Dit is wat ons als RYSE drijft”.

De vervolgstap voor het Ronald McDonald Huis Utrecht en RYSE is om gezamenlijk en met stakeholders na de zomervakantie naar de invulling van het plan te gaan kijken waarna de definitieve keuze van de locatie wordt uitgewerkt.