Werken bij RYSE

Wil jij impact maken? En de kans krijgen om boven jezelf uit te stijgen en je ambities te verrijzen? Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Kom dan werken bij RYSE.

Kom werken bij RYSE

Wil jij impact maken? En de kans krijgen om boven jezelf uit te stijgen en je ambities te verrijzen? Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Kom dan werken bij RYSE.

Bekijk hier alle openstaande vacatures

Onze cultuur

We werken hard en lachen veel, want we geloven in een stimulerende cultuur waar jouw talent de ruimte krijgt. Samen met inspirerende collega's pak je uitdagende projecten aan in teamverband en we bieden je niet alleen coaching op maat, maar ook opleidingen en trainingen om het beste uit jezelf te halen. Binnen RYSE onderneem je op veel verschillende manieren. Eén daarvan is dat iedereen de mogelijkheid heeft om te participeren in het bedrijf. Dat is pas echt ondernemerschap!

Lees hier meer over onze cultuur

RYSE UP YOUR TALENT

Wij leiden onze eigen mensen op, met onder andere interne opleidingstrajecten zoals het Young Talent Program en het Professional Development Program.

Young Talent Program

Als young talent bij RYSE werk je in projectteams aan complexe en uitdagende projecten. Geen dag is hetzelfde. Door de verschillende werkzaamheden vliegt je dag ook nog eens voorbij. Zo ben je bijvoorbeeld (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren van huisvestings- en haalbaarheidsstudies, je leert over het opstarten van nieuwe projecten voor opdrachtgevers, het aansturen van ontwerp- en bouwteams, het opstellen van Programma’s van Eisen en de bewaking van projectbeheersaspecten. Ook werk je mee bij de acquisitie van nieuwe projecten, selectieprocedures en aanbestedingen.

Wij willen onze junioren laten groeien en boven zichzelf laten uitstijgen. Door direct met seniors of mediors aan de slag te gaan met projecten, word je gecoacht ‘on the job’. Voor ons is dat de basis die we aanvullen met een ontwikkelprogramma: Het Young Talent Program.

In dit ontwikkelprogramma werk je aan vakkennis in de breedte, je persoonlijke vaardigheden en effectiviteit. Samen met andere jonge, ambitieuze en enthousiaste junioren werk je individueel en in groepsverband aan je kennis, vaardigheden en toegevoegde waarde als projectmanager en adviseur. Je wordt hierin begeleid door ervaren managers en coaches.

Zo vind je sneller je weg in de wereld van de gebouwde omgeving, sta je zelfverzekerder in projecten, heb je naast hard werken veel plezier met collega RYSING STARS en word je klaargestoomd om te werken aan de volgende stap in je carrière.

Professional Development Program

Bij RYSE dagen wij onze opdrachtgevers uit de lat hoger te leggen en boven zichzelf uit te stijgen. Maar dat geldt natuurlijk net zo goed voor onze eigen professionals: ondernemers in hart en nieren. En dat merk je. Het Professional Development Program geeft gehoor aan deze behoefte en geeft onze aanpakkers de mogelijkheid om nét even verder te kijken en het maximale uit zichzelf te halen.

Het programma bestaat uit verschillende modules verdeeld over de aandachtsgebieden commercialiteit, persoonlijke ontwikkeling en kennis. Aandachtsgebieden waar je binnen RYSE als adviseur, projectmanager en supportmedewerker allemaal mee te maken krijgt en die essentieel zijn voor het steeds beter uitoefenen van je (toekomstige) functie.

Meer weten over werken bij RYSE?

Neem dan contact met ons op

Marsja van Orsouw,

06 54 26 86 18 m.vanorsouw@ryse.nl