Commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed speelt een cruciale rol in onze economie en samenleving. Niet alleen is het een belangrijke motor voor economische groei maar omdat het vraaggestuurd is, geeft het antwoord op actuele behoeftes uit de samenleving. Commercieel vastgoed creëert ruimte om in te wonen, te werken en te recreëren. Maar het gaat om meer; de impact van nieuwe functies, om de belevingswaarde te verhogen, is vaak een essentieel onderdeel in de stedelijke ontwikkeling en revitalisatie van een gebied. Het creëert aangename bestemmingen voor zowel zakelijke als vrijetijdsactiviteiten, waardoor gebieden  aantrekkelijker worden voor bewoners, bezoekers en investeerders.

Door de marktgerichte investeringsbeslissingen is de commerciële vastgoedmarkt constant in beweging. Het gewijzigde sentiment in de woningmarkt is daar een goed voorbeeld van. Wijzigingen in de regelgeving, stijgende (hypotheek-)rente, fluctuerende energieprijzen en dalende koopkracht hebben een drukkend effect. Maar de onderliggende vraag naar woningen zowel bij particulieren, beleggers en corporaties, is niet weg en de markt zoekt daar nieuwe oplossingen voor. Eenzelfde beweging is te zien bij herbestemming van leegstaande kantoor- en winkelpanden maar ook in het standhouden of verbeteren van de kwaliteit van binnensteden en (woon-)gebieden. Ook de zoektocht naar duurzamere oplossingen, is een belangrijke drijfveer van vernieuwing in dit marktsegment, zoals circulaire gebouwen, houtbouw en prefabricering.

De brug tussen ambitie en resultaat

In deze dynamische markt ontzorgen wij onze opdrachtgevers bij totstandkoming van hun plannen vanaf het allereerste idee tot en met de feestelijke opening. Of het nu gaat om woningen, gebiedsontwikkelingen, kantoren, distributiecentra, hotels, mixed-use gebouwen of winkels, wij zijn de brug tussen ambitie en resultaat. Samen vinden we de optimale oplossingen die waarde toevoegen aan de locatie, duurzaamheid, kwaliteit en rendement. Nieuwbouw, transformatie of renovatie, wij vinden de optimale oplossing die ambitie en haalbaarheid perfect op elkaar afstemt. Dit doen we vooral met onze expertise, ervaring en een onwrikbare wil om te slagen en zichtbare resultaten te behalen.

Bij RYSE focust ons team zich op uw belangen en spreekt uw taal, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit belangrijke randvoorwaarden zijn om te slagen. Ons team van (gebieds-)ontwikkelaars, adviseurs, projectmanagers en bouwmanagers helpen u beslissingen te nemen met oog voor uw belangen en de (commerciële) meerwaarde op de korte en lange termijn. We zijn er voor toonaangevende projecten in commercieel vastgoed en verliezen geen moment het team, de risico's, financiën, kwaliteit en voortgang uit het oog. Met grondige analyses en slimme oplossingen bereiken we tastbare resultaten voor onze opdrachtgevers.

Onze sectoren:

  • Gebiedsontwikkelingen

  • Kantoren

  • Retail

  • Leisure en Hotels

  • Mixed-use gebouwen

  • Woningen

  • Distributiecentra                

         
Voor onze dienstverlening en de wijze waarop wij dit doen, verwijzen wij graag naar Strategie & Advies, Ontwikkeling & Voorbereiding en Realisatie & Beheersing.

440
Commerciële projecten
5649897
m2