VINCENT DEUNING TOEGETREDEN ALS PARTNER BIJ RYSE

Nieuwsartikel

Met trots melden wij dat Vincent Deuning als partner is toegetreden bij RYSE. Met zijn ondernemende instelling, waarbij volgens hem niets onmogelijk is, versterkt Vincent de groei en ontwikkeling van onze mooie organisatie. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in het haalbaar en realiseerbaar maken van huisvestingsplannen. De rode draad in zijn loopbaan is onderwijshuisvesting, maar Vincent heeft ook ruime ervaring opgedaan in de wereld van woningcorporaties, gemeenten en projectontwikkeling. Of het gaat om een verandervraag, een (innovatief) werkplek- of onderwijsconcept, gebouw-, gebieds- of campusontwikkeling: Vincent komt altijd met een pragmatische aanpak samen met zijn team tot inspirerende oplossingen. Voor elke vraag kun je bij hem terecht; van concept- en visieontwikkeling, het opzetten van een reële business case, (strategisch) advies tot project- en programmamanagement.

Op 1 april 2020 is Vincent bij RYSE gestart en inmiddels geeft hij samen met Danny Bosman leiding aan de Business Unit Onderwijs. Sinds zijn komst heeft hij met veel plezier geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van de Business Unit Onderwijs. Dagelijks zijn er zo’n 20 gedreven professionals betrokken bij mooie onderwijsprojecten, van integrale kindcentra t/m universiteiten. Met enthousiasme deelt Vincent graag zijn visie en ervaringen. Samenwerking is voor hem het uitgangspunt. Zijn verbindende kracht brengt complexe processen en projecten in beweging.

Driss Aarab, directeur bij RYSE: “Wij zijn trots dat Vincent Deuning is toegetreden tot onze partnergroep. De afgelopen jaren heeft hij veel geïnvesteerd in de groei van onze onderwijsprojecten en de Business Unit Onderwijs. Met hem als partner geven wij een kwalitatieve impuls aan onze dienstverlening in de onderwijshuisvesting. ”