Arthur Meerloo

Senior Projectmanager

Ik haal plezier uit projecten waarbinnen ik mijn technische en ontwerpkennis kan inzetten. Ik wil de verschillende disciplines verbinden. Een goede relatie tussen de diverse betrokkenen vind ik essentieel voor een succesvol proces.

Arthur Meerloo

Contact informatie

Diensten

Projectmanagement Procesmanagement Haalbaarheidsstudies Directievoering en Toezicht

Werkvelden

Onderwijshuisvesting Overheid Zorg

Over Arthur Meerloo

Arthur is altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Met een kritische blik en optimistische houding streeft hij naar het beste resultaat. Arthur is afgestudeerd als architect aan de Academie voor Bouwkunst Rotterdam. Als projectmanager bij Ryse zet hij zowel zijn bouwkundige kennis als zijn kennis van het ontwerpproces in.

Arthur is mede verantwoordelijk voor de optimalisatie (tijdens gebruik!) van diverse onderwijslocaties van de Hogeschool Utrecht. Ook brengt hij stakeholders en omwonenden samen in de publiek private buurtsamenwerking bij de herontwikkeling van Betondak Arkel. Voor de MRA (Metropoolregio Amsterdam) organiseert hij het versterken van de samenwerking tussen de gemeentelijke regiopartners.

Kennisdeling binnen en buiten projecten staat bij Arthur hoog in het vaandel. Dat maakt hij concreet in zijn nevenfunctie als bouwkundedocent aan de Academie voor Vastgoed in Nieuwegein.