Danny Bosman

Partner

Mijn kracht ligt in het vertalen van strategische plannen naar operationeel handelen. Ik spreek zowel de taal van de opdrachtgever als van de marktpartijen en weet goed te schakelen tussen verschillende belangen.

Danny Bosman

Contact informatie

Diensten

Tender- en aanbestedingsmanagement Ontwikkelmanagement Risicomanagement en planning Haalbaarheidsstudies Huisvestingsadvies Ontwikkeling & voorbereiding Realisatie & beheersing

Werkvelden

Zorg Sport & cultuur

Over Danny Bosman

Danny’s loopbaan is vervlochten met de stappen die hij binnen RYSE heeft gezet. Als junior projectmanager viel hij op door pragmatisch en accuraat handelen. Als projectmanager en senior projectmanager weet hij slim en snel verbindingen te leggen tussen inhoud en proces, waarbij hij innovatief en oplossingsgericht is. Samenwerking staat voor hem centraal, juist nu hij ook partner is.

Overzicht en structuur zijn twee belangrijke speerpunten binnen de projecten waaraan Danny werkt. Zijn ervaring en kennis in combinatie met zijn verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgerichtheid zorgen ervoor dat de zaken goed en op tijd voor elkaar komen. De creatieve manier waarop hij problemen oplost, maakt zijn projecten succesvol. Danny werkt met het meeste plezier aan geïntegreerde contractvormen en renovaties.