Esra van der Zaag

Projectmanager

Tijdens mijn studies heb ik geleerd dat als je meer aandacht besteedt aan lokale omstandigheden, ruimtelijke ontwikkelingen en ingrepen efficiënter ingezet kunnen worden en meer positieve resultaten opleveren.

Esra van der Zaag

Contact informatie

Werkvelden

Overheid

Over Esra van der Zaag

Tijdens haar Master Economische Geografie en haar master Socio-Spatial Planning leerde Esra over de belangen van gebiedsgericht werken. Na haar opleiding startte Esra met het traineeship Talent van het Noorden. In die twee jaar heeft zij ervaren hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor een eigen project. Het onderhouden van contact met de opdrachtgever en het betrekken van verschillende belanghebbenden in een project, hebben haar geleerd over het belang van een duidelijke visie en communicatie.

Esra is te typeren als analytisch en sociaal- en communicatief vaardig. Ze daagt zichzelf graag uit om regelmatig iets nieuws te doen, zoals een semester studeren in Amerika en een reis naar Australië. Van beide heeft ze geleerd dat het tonen van initiatief en het hebben van een open houding vaak meer opleveren dan vasthouden aan bekende situaties en patronen.

Als projectmanager werkt ze graag met én voor opdrachtgevers, met oog voor detail en omgeving.