Johan Slob

Projectmanager

Het werken aan projecten die Nederland toekomstbestendig maken, vind ik ontzettend gaaf. Met elkaar samenwerken om duurzame projecten te realiseren, daar word ik enthousiast van!

Johan Slob

Contact informatie

Diensten

Gebiedsontwikkeling Procesmanagement Haalbaarheidsstudies Strategie & advies Ontwikkeling & voorbereiding

Werkvelden

Overheid Gezondheidszorg Commercieel vastgoed

Over Johan Slob

De complexiteit en de gevraagde integraliteit van opgaven in de gebiedsontwikkeling is hetgeen Johan enthousiast maakt. Niet alleen kijken naar een enkele opstalontwikkeling, maar naar het gehele gebied als (nieuwe) wijk en hiervoor de meest toekomstbestendige invulling realiseren, is wat een gebiedsontwikkeling succesvol maakt voor Johan. Het is dan ook niet vreemd dat Johan procesmanager is bij het team Gebiedsontwikkeling van RYSE. 

Johan is een enthousiaste en ambitieuze procesmanager met een hands-on mentaliteit. Als echte teamplayer legt hij snel contacten en neemt hij de tijd om mensen te leren kennen en te begrijpen. Hij geeft mensen de ruimte om het proces open met elkaar aan te gaan, hij gaat echter de confrontatie niet uit de weg als dit nodig is om het proces verder te brengen. Ontwikkelingen in het ruimtelijk domein zijn uitdagend, kennen vele stakeholders en zijn vaak politiek gevoelig. Johan heeft oog voor de verschillende belangen en kan hier accuraat op anticiperen. Daarnaast is Johan financieel adviseur in de gebiedsontwikkeling. Hij stelt in beginfases van projecten grondexploitaties op en kan deze ook beoordelen.