Jurgen van der Werf

Senior Projectmanager

Ik ben een teamplayer die vanuit mijn passie voor vastgoed opdrachtgevers helpt bij het realiseren van hun vastgoedambities.

Jurgen van der Werf

Contact informatie

Diensten

Strategie & advies Haalbaarheidsstudies Ontwikkeling & voorbereiding Ontwikkelmanagement Procesmanagement Projectmanagement Tender- en aanbestedingsmanagement Programma van Eisen Realisatie & beheersing Contractmanagement

Werkvelden

Zorgvastgoed Publiek vastgoed Vastgoedgebruikers Sport & cultuur Woningen Woningcorporaties Leisure & hotels

Over Jurgen van der Werf

Jurgen heeft ruime ervaring als projectontwikkelaar en projectmanager in de initiatief- en ontwerpfase van bouwprojecten (nieuwbouw- en renovaties projecten. Naast allround projectmanagement ervaring heeft hij vanuit deze achtergrond ruime ervaring opgedaan met het aanbesteden en contracteren, en de aansturing van ontwerpteams. Met een scherp oog voor belangen van betrokkenen, rafelt hij graag in teamverband complexe vraagstukken uiteen. Jurgen geeft op een open en betrokken wijze richting aan de samenwerking tussen teamleden en stakeholders bij de uitvoering van projecten. Hij haalt energie uit het creëren van projecten met meerwaarde voor de eigenaar, de gebruiker en de omgeving.