Mariella Marugg

Projectmanager

Belangen van verschillende partijen bij elkaar brengen en inzichtelijk maken in complexe vraagstukken, dat is waar ik naar streef. De uitdaging om tot een gedragen eindproduct te komen maakt mijn werk speciaal.

Mariella Marugg

Contact informatie

Diensten

Gebiedsontwikkeling

Werkvelden

Woningen Overheid

Over Mariella Marugg

Mariella heeft Spatial Planning gestudeerd (Master Planning, Land and Real Estate Development) aan de Radboud Universiteit. Na haar afstudeerstage bij RYSE is zij aan de slaggegaan als projectmanager. Mariella heeft een passie ontwikkeld voor maatschappelijke vraagstukken in relatie tot stedelijke ontwikkeling, sociale ongelijkheid en placemaking.

Voor haar afstudeerscriptie over gemeenschappelijk wonen, heeft Mariella onderzoek gedaan naar een vorm van huisvesting wat op sociale interactie is gericht. Hiermee heeft ze de kans gekregen om de invloed van de gebouwde omgeving op de ervaring en beleving van mensen verder te onderzoeken. Deze kennis zet Mariella graag in voor onze opdrachtgevers.

Het is de ambitie van Mariella om te werken aan kwalitatief hoogwaardige en duurzame leefomgevingen waarin de wensen van zowel gebruikers als stakeholders goed worden afgewogen.