Mark Bollen

Senior Projectmanager

Voor mij is de basis van een geslaagd project een goede samenwerking. Door iedereen in zijn kracht en waarde te laten en te blijven communiceren met elkaar, krijg je het samen voor elkaar om een oplossing te vinden en tot een mooi eindresultaat te komen.

Mark Bollen

Contact informatie

Diensten

Duurzaamheid en circulariteit Projectmanagement Procesmanagement Risicomanagement en planning Bouwmanagement Contractmanagement Kwaliteit en bouwtoezicht Risicomanagement

Werkvelden

Commercieel vastgoed Onderwijshuisvesting Publiek vastgoed Kantoren Woningcorporaties

Over Mark Bollen

Mark is met zijn 21 jaar ervaring als senior projectmanager verantwoordelijk voor lopende en recent afgeronde projecten. Het is zijn taak de visie van de architect te vertalen naar iets wat technisch uitvoerbaar is. Het samenwerken op locatie, maar ook met gedeelde projecten is voor Mark niets nieuws en geeft hem juist die extra uitdaging en voldoening die je uit een project kunt halen.   

Naarmate je verder in de DO-fase komt wordt zijn rol groter en leidt hij de vergaderingen van het ontwerpteam. Mark is gespecialiseerd in projecten waarbij hij als een spin in het web fungeert en alle verschillende disciplines met elkaar weet te verbinden in een zo’n kort mogelijke tijd. Samen met zijn collega’s streeft Mark naar een zo’n optimaal mogelijke planning en het meest optimaal haalbare budget. Zaken worden afgestemd met beheer en onderhoud, installateurs, constructeurs en andere adviseurs, Mark maakt een meerjarig onderhoudsplan, vraagt benodigde vergunningen aan en beheerd de begroting zodat hij weet hoe het project ervoor staat en op tijd kan bijsturen.  

Veel is dus communicatie en organiseren, dan is Mark helemaal in zijn element. Mark werkt graag met mensen, hij is een echte verbinder. Hij is op de hoogte van alle technieken: op bouwkundig (Revit / BIM), installatie, ontwerp en constructief niveau zodat hij mee kan praten, de leiding kan nemen en de bouwplaats controleren. Mark streeft ernaar altijd open, eerlijk en transparant met elkaar te zijn. Mark zegt daarom ook altijd dat een project valt of staat met een goede communicatie, vertrouwen en samenwerking met elkaar.