Nynke de Vries

Projectmanager en marketing en communicatie medewerker

De veelzijdigheid aan onze projecten en fasen maakt dat het werk altijd uitdagend blijft. Van strategie tot aan ontwikkeling en realisatie, wij doen het allemaal. Dit zorgt ervoor dat ik mij als brede professional kan ontwikkelen.

Het laten zien aan welke geweldige projecten wij als Ryse mogen werken is een feestje. Daarnaast vind ik het leuk dat we in verschillende vastgoedmarkten opereren. De ene keer schrijf ik een nieuwsbericht over de sloop van een schoolgebouw en de andere keer neem ik een vlog op in een gloednieuw winkelcentrum. Die afwisseling zorgt ervoor dat ik elke dag weer enthousiast word.

Nynke de Vries

Contact informatie

Over Nynke de Vries

Nynke krijgt energie van het ontzorgen van opdrachtgevers. Complexe vraagstukken pakt ze met beide handen aan en ze gaat niet voor minder dan het beste resultaat. Naast haar rol als projectmanager is ze tevens verantwoordelijk voor de marketing en communicatie binnen Ryse. Nynke draagt vol trots uit waar Ryse voor staat. Ze krijgt energie van creatief bezig zijn en organiseert graag van alles en nog wat. Verder vindt ze het interessant om bezig te zijn met het bedenken en realiseren van de marketingstrategie van Ryse.