Patrick Bakker

Senior Projectmanager

Samen met een team van collega’s, adviserende en uitvoerende partijen projecten realiseren die binnen de tijd, kwaliteit en budget vallen voor tevreden opdrachtgevers. Dat geeft mij veel plezier in mijn werk.

Patrick Bakker

Contact informatie

Diensten

Projectmanagement

Werkvelden

Overheid Onderwijshuisvesting Zorg

Over Patrick Bakker

Patrick is een projectmanager met meer dan 25 jaar ervaring in het maatschappelijke en commerciële vastgoed. Patrick is intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling en begeleiding van uiteenlopende projecten, van sportaccommodaties tot crematoria, van woonzorgcentra tot gemeentehuizen en van scholen tot Rabobanken in Noord-Nederland. De laatste vijf jaren heeft hij veel kennis opgedaan in het beoordelen en toetsen van aardbevingsbestendig vastgoed voor ontwikkelaars, woningcoöperaties, gemeenten en onderwijs.

Patrick heeft oog voor de belangen van alle betrokkenen en is de verbindende schakel tussen de partijen. Hij zorgt voor overzicht en brengt structuur binnen de projecten, wat resulteert in duidelijke kaders voor en inzet van alle partijen. Hij zorgt ervoor dat de resultaten binnen de financiële kaders, tijd en kwaliteitseisen vallen waardoor de opdrachtgever of opdrachtnemer tevreden is met het gerealiseerde project en positief terugkijkt op het proces.