Patrick ’t Hoen

Directievoerder

De eerste bouwvergadering start met allemaal losse partijen. Dat je dan een paar  bouwvergaderingen verder al een team bent, geeft mij een goed gevoel.

Patrick ’t Hoen

Contact informatie

Diensten

Projectmanagement Directievoering en Toezicht

Over Patrick ’t Hoen

Patrick is zoals we dat noemen een ‘self made man’. Na zijn tijd bij het Korps Mariniers begon hij als timmerman en werkte zich op tot uitvoerder. Bij (het vroegere) ABC Bouwmanagement groeide hij van assistent opzichter naar senior directievoerder. Toen was het tijd voor een eigen bedrijf waar hij veel leerde over service en ontzorgen van opdrachtgevers.

In 2016 koos Patrick opnieuw voor RYSE. Zijn kracht ligt in het snel doorzien van consequenties van acties en dat herleiden naar het te volgen bouwproces. Als directievoerder begeleidde Patrick grote en complexe projecten zoals kantoor campus South-point in Hoofddorp, verzamelgebouwen ROC Lammerschans in Leiden en Cap Gemini / Atos Origin Papendorp in Utrecht. Ook binnenstedelijke winkel/woon projecten geven hem een plezierige uitdagen zoals het Musiskwartier in Arnhem en Stadskwartier Nieuwegein.