Peter Mans

Senior Projectmanager

Binnen elk project, tijdens elke ontwikkeling of initiatief is er sprake van een gezamenlijke meerwaarde voor alle betrokkenen. Mijn kracht is om van daaruit te doen wat nodig is. om zo partijen bij elkaar te brengen en te houden gedurende het traject. dat geeft mij de energie om elke dag het beste uit mijzelf te halen.

Peter Mans

Contact informatie

Diensten

Haalbaarheidsstudies Duurzaamheid en circulariteit Strategische vastgoedplannen/IHP Ontwikkelmanagement Projectmanagement Gebiedsontwikkeling Omgevingsmanagement

Werkvelden

Zorgvastgoed Gezondheidszorg Zorg

Over Peter Mans

Peter heeft als manager gewerkt bij verschillende maatschappelijke organisaties. Bij zowel woningcorporaties als een grote zorginstelling. Het vak van projectmanager heeft hij daarvoor geleerd binnen de wereld van de architectuur.

Peter schakelt makkelijk tussen het strategische en tactische en weet vanuit zijn ervaring ook wat nodig is om het op de werkvloer goed te laten verlopen, verliest met zijn strategische inzicht nooit het belang van de organisatie uit het oog en is als het nodig is creatief of praktisch als het gaat om het zoeken naar de beste oplossing. Met een hoge mate van maatschappelijke betrokkenheid adviseert hij partijen in de volle breedte. Peter vindt het fijn om teams of individuen wat te leren, de reden dat hij gastcolleges geeft aan de Hogeschool.