Robert te Riet

Contractmanager/Directievoerder

Wat een prachtig project was dat; het Provinciehuis Gelderland in Arnhem (DBMO). Het lukte om een boost te geven aan de nieuwe contractbeheesing, met samenwerking als uitgangspunt. Ook Thialf in Heerenveen (UAV-GC) brengt mooie herinneringen boven. Door te verbinden, integraal te werken en de juiste kennis en kwaliteit samen te brengen, realiseerden we een maximale topprestatie voor de schaatsers en belevenis voor bezoekers.

Robert te Riet

Contact informatie

Diensten

Contractmanagement Directievoering en Toezicht

Werkvelden

Onderwijshuisvesting Overheid

Over Robert te Riet

Robert is een gedegen directievoerder (UAV) en door zijn jarenlange ervaring weet hij in bouwprojecten altijd het beste resultaat te behalen voor zijn opdrachtgever. Als contractmanager (UAV-GC) is Robert verantwoordelijk voor de beheersing van geïntegreerde contracten. Hij stuurt het contractbeheerteam via het Integraal Projectmanagementmodel (IPM) aan en is eerste aanspreekpunt voor de opdrachtnemer. Ook is Robert als directievoerder aanspreekpunt voor alle bouwpartners. Vanuit zijn rol bewaakt hij de voortgang, samenwerking, kwaliteit en kosten.

Robert is consequent, duidelijk en resultaatgericht. Hij is operationeel, financieel én commercieel goed onderlegd met de nodige ervaring. In de periode vóór RYSE werkte hij tien jaar op twee architectenbureaus. Dat maakt hem een uitstekende bouwmanager voor op de bouwplaats, met oog voor detail.