Robert Weijers

Senior Projectmanager

Op een zo laagdrempelig mogelijke wijze samenwerken, dat is voor mij is de belangrijkste route naar succes. Ik ben er van overtuigd het neerzetten van bijzondere resultaten, het halen van deadlines, of simpelweg prettig samenwerken makkelijker wordt als je door je werk en elkaar wordt geïnspireerd.

Robert Weijers

Contact informatie

Diensten

Contractmanagement Huisvestingsadvies Risicomanagement en planning Tender- en aanbestedingsmanagement Projectmanagement Ontwikkeling & voorbereiding

Werkvelden

Kantoren Overheid Sport & cultuur

Over Robert Weijers

Robert brengt 20 jaar aan ervaring in de ontwikkeling en uitwerking van complexe maatschappelijke – en ruimtelijke vraagstukken in zorg, onderwijs en de publieke sector. Door zijn ervaring als adviseur, bouwkostendeskundige en allround manager is hij in staat om in zeer korte tijd de essentie van opgaven te doorgronden en spant zich in om tot vernieuwende integrale oplossingen te realiseren.

Als teamspeler stelt Robert zich benaderbaar en pragmatisch op. In samenwerkingen geeft hij ruimte voor eigen inbreng, maar biedt daarbij ook structuur. Met een scherp oog voor de belangen van verschillende stakeholders zet hij zich in om voor ieder vraagstuk tot de beste oplossing te komen. Overzicht brengen en oog houden voor de vraag achter de vraag is wat Robert drijft.

Robert heeft een ruime (internationale) ervaring in het werken binnen geïntegreerde contractvormen en het formeren van ontwerpteams en strategische samenwerkingen voor publieke opgaven met maatschappelijke impact. Met een brede groep specialisten het best mogelijke resultaat voor het project behalen: dáár krijgt Robert energie van!