Ruben Messak

Senior Projectmanager

De wensen van opdrachtgevers vertalen naar complexe techniek is een kunst. Ik spreek zowel de taal van de techneuten als van de opdrachtgevers.

Ruben Messak

Contact informatie

Diensten

Strategie & advies Haalbaarheidsstudies Duurzaamheid en circulariteit Financieel vastgoedadvies Huisvestingsadvies Ontwikkeling & voorbereiding Projectmanagement Tender- en aanbestedingsmanagement Risicomanagement en planning Second opinion Realisatie & beheersing Bouwmanagement Contractmanagement

Werkvelden

Onderwijshuisvesting Publiek vastgoed Overheid Sport & cultuur Woningen Woningcorporaties

Over Ruben Messak

Ruben is Senior Projectmanager bij RYSE en heeft landelijk aan publieke huisvestingsprojecten gewerkt. In de rol als projectmanager is hij betrokken geweest bij o.a. onderwijshuisvesting, sociale woningbouw, multifunctionele accommodaties en haalbaarheidsstudies.

Bij het leiden van complexe huisvestingsvraagstukken kenmerkt Ruben zich als een persoon met technische kennis. Tijdens de initiatief-, ontwerp- en contractfases begeleidt hij opdrachtgevers. Ruben vertaalt de wensen van opdrachtgevers in hun huisvesting. Dit doet hij altijd transparant én samen met de opdrachtgever.

In de uitwerking van vraagstukken kijkt Ruben graag verder dan alleen de opgave. Hij verkent samen met opdrachtgevers wat nog meer mogelijk is op het gebied van installatieconcepten, (circulair) materiaalgebruik en Totall Cost of Ownership. Duurzaamheid staat bij hem hoog in het vaandel.