Veerle Daamen

Projectmanager

Van het met elkaar werken aan toekomstbestendige projecten, waar Nederland behoefte aan heeft, word ik enthousiast. Het is mijn ambitie om een duurzame en kwalitatief hoogwaardige leefomgeving te creëren die van toegevoegde waarde is en waarin iedereen zich prettig voelt.

Veerle Daamen

Contact informatie

Diensten

Gebiedsontwikkeling Procesmanagement Projectmanagement Haalbaarheidsstudies Risicomanagement en planning

Werkvelden

Overheid Woningen Zorg

Over Veerle Daamen

Veerle heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens haar opleiding hield ze zich bezig met het waarderen, managen, beheren, ontwikkelen en beleggen in vastgoed. Hierdoor heeft ze een integrale blik ontwikkeld op de vastgoedsector. Gedurende haar opleiding, stages en werkervaring zijn haar interesses komen te liggen bij gebieds- en vastgoedontwikkelingen. Veerle werkt bij Ryse aan diverse projecten. 

Veerle is resultaatgericht, leergierig, een teamplayer en daarnaast erg zelfstandig. Ze houdt van aanpakken en organiseren, wil een proactieve bijdrage leveren en gaat graag de uitdaging aan om het gedeelde belang te vinden en iedereen mee te krijgen in besluitvormingsprocessen. Een tevreden opdrachtgever en eindgebruiker zijn voor haar erg belangrijk, waarbij zij een uitdaging niet uit de weg gaat.